Er dit barn dækket i skolen og ved fritidsaktiviteter?

Få økonomisk hjælp hvis uheldet er ude

Se din pris

Din sikkerhed ved dit barns uheld

Skader kan opstå alle vegne. I skolen, på cyklen, på fodboldbanen eller i gymnastiksalen. Dette gælder også, selvom man er god til at passe på. Mange gange er det ikke ens egen skyld, at man kommer til skade.

 • Dækket 24 timer i døgnet

  De kommunale forsikringer er ophørt, og vi anbefaler derfor, at man selv sikrer sig økonomisk via en børneulykkesforsikring. Så er dine børn dækket 24 timer i døgnet, også i skole, institutionen, til sport eller på fritidsjob.

 • Behandling af tandskader efter man er fyldt 18

  Behandling for tandskader efter et ulykkestilfælde er dækket af den offentlige sygesikring, indtil man fylder 18 år. Men i mange situationer kan den endelige behandling først laves, efter barnet er fyldt 18 år. Denne behandling sker for egen regning, med mindre man havde en børneulykkesforsikring på ulykkestidspunktet.

 • Genoptræning hos kiropraktor eller fysioterapeut

  Er dit barn uheldig, og får brug for genoptræning hos kiropraktor eller fysioterapeut, kan man få hjælp fra forsikringen. Så undgår man den økonomiske belastning, der kan komme til behandling efter en ulykke.

 • Erstatning ved varige mén

  Hvis dit barn er uheldig at få et varigt mén på 5% eller derover, udbetales der erstatning fra børneulykkesforsikringen. Ved mén på 30% eller derover ydes dobbelt erstatning.

Køb børneulykkes-forsikring online

Se pris og køb