Særligt tilbud til forbundsmedlemmer lige nu

Køb forsikring på alka.dk og få selvbetjeningsrabat i form af gavekort

Du får selvbetjeningsrabat i form af et gavekort på 100 kr. når du køber forsikring på alka.dk

Se din pris

forbund

Hvis du er medlem af et forbund under FH (tidligere LO), får du selvbetjeningsrabat i form af gavekort på 100 kr., når du køber forsikringer på alka.dk. Gavekortet kan du bruge på elektronik, shopping, rejser og oplevelser. Du får et gavekort for hver forsikring, du køber. 

Køber du en husforsikring på alka.dk, får du et gavekort på mellem 100 – 1.000 kr. Det kan du læse mere om her.

Koden på dit gavekort træder i kraft den dag, forsikringen træder i kraft, og hvis du fortryder dit køb af forsikring, anulleres gavekortet automatisk. Tilbud om gavekort kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter på alka.dk.

 • Hvorfor får jeg gavekort, når jeg køber forsikring?

  Som tak for at du betjener dig selv på alka.dk, når du køber din forsikring, får du en selvbetjeningsrabat i form af et gavekort. Gavekortet kan ikke byttes eller veksles til kontanter.
   
 • Hvor kan jeg bruge gavekortet?

  Du kan bruge gavekortet på elektronik, shopping, rejser og oplevelser - f.eks hos Humac, Matas, Magasin, BabySam, Zalando og Wupti.
  På alka.dk/gavekort kan du se, hvor du kan bruge gavekortet.

 • Hvornår får jeg mit gavekort?

  Umiddelbart efter køb af din forsikring, vil du kunne finde en kode til dit gavekortbevis inde på Mit Alka. Koden på dit gavekortbevis aktiveres, den dag din forsikring træder i kraft.
   
 • Har du spørgsmål til selve brugen af gavekortet?

  Så kan du ringe til vores samarbejdspartner MBXP, der står for håndtering og udstedelse af gavekortbeviset. Ring på tlf. 53 53 73 85 man-fre mellem 09:00 - 12:00 eller 13:00 - 15:00. Du er også velkommen til at skrive til kundeservice@mbxp.dk

 • Gælder tilbuddet på tilvalgsforsikringer?

  Nej, tilbuddet gælder ikke de tilvalg, som du kan tilkøbe til dine forsikringer. F.eks. på din Indboforsikring, hvor du kan tilkøbe Rejseforsikring og Elektronikforsikring. Eller på din Bilforsikring, hvor du kan tilkøbe vejhjælp. Det betyder, at du får ét gavekort, når du køber en Indboforsikring, men ikke et gavekort, når du tilkøber Rejseforsikring.
   
 • Gavekortkode og gavekortets gyldighed

  Alle priser på MBXPs gavekort er i DKK og er inklusive moms. Du modtager automatisk en kvittering via e-mail, når du køber et gavekort både med din gavekortkode og øvrige betalingsmidler.

  Gavekortkoden er gyldig i 36 mdr. fra udstedelsesdatoen. 

  De fleste gavekort er gyldige i 36 mdr. fra udstedelsesdatoen, dog vil visse gavekort have en kortere gyldighedsperiode. Gyldighedsperioden er angivet på selve gavekortet. Har du spørgsmål til en specifik type gavekort og dets gyldighedsperiode, kontakt MBXP på kundeservice@mbxp.dk eller gavekort udbyderen. 

  Gavekortkoder samt gavekortet skal være benyttet inden for gyldighedsperioden.

 • Reklamation og ansvar

  Du skal rette henvendelse til MBXP på kundeservice@mbxp.dk eller telefon 5353 7385, hvis du oplever problemer med anvendelse af din gavekortkode eller gavekort

 • Fortrydelse

  Hvis du fortryder køb af gavekort hos MBXP, har du 14 dage til at meddele, at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende gavekortet retur til MBXP. Du kan fortryde et køb, selvom gavekortet er pakket ud - dog kan du naturligvis ikke returnere gavekortet, efter at det er indløst til fx. en middag eller lignende.

  Ved fortrydelse af køb af gavekort købt med din gavekortkode fra Alka, tilbageføres beløbet til den gavekortkode eller betalingskort, hvor pengene oprindeligt er trukket fra.

 • Behandling af personoplysninger

  Alka videregiver dit navn, adresse, telefon nr. samt mailadresse til MBXP for, at MBXP kan oprette din gavekortkode, som du kan anvende til køb af et gavekort. MBXP er selvstændig dataansvarlig for de oplysninger, som MBXP indsamler og registrerer om dig. MBXP vil til enhver tid behandle dine oplysninger med fortrolighed og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du skal tage kontakt til MBXP, hvis du vil benytte retten til indsigt, gøre indsigelser mod behandlingen eller korrigere dine personoplysninger hos MBXP. 

  www.alka.dk/om-alka/privatliv-og-sikkerhed kan du læse mere om, hvordan Alka behandler personoplysninger. 

Tre gode grunde til at vælge Alka Forsikring

 • Kunderne er vores vigtigste fokus

  Vi tilbyder høj service og lave priser. At gøre forsikringer enkelt er både vores motto, vores mål og grundstenen i vores daglige arbejde.

 • Alka er Bedst i test

  Alkas bilforsikring og fritidshusforsikring er kåret som Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk Penge. Samtidig anbefaler Tænk Penge Alkas indboforsikring. Læs mere her

 • Du kan vælge månedlig betaling

  Hvorfor betale dine forsikringer forud for et helt år, når du i stedet kan betale lidt hver måned.

Se nemt din pris på alle vores forsikringer

Se din pris