Mit Alka har altid åbent

Log sikkert på med NemID
– på PC, tablet og mobil

Log på Mit Alka

Top 5 på Mit Alka

Mange af vores kunder bruger Mit Alka og er glade for det. Her kan du blive klogere på de fem mest benyttede funktioner på Mit Alka.

 • Det nemme overblik

  På Mit Alka får du en kort beskrivelse af alle dine forsikringer og kan se prisen på hver enkelt. Hvis du har fuldmagt til at se andres forsikringer, kan du også finde dem her.

 • Vælg tillægsforsikringer

  Under hver forsikring på ’Mine forsikringer’ kan du med få klik vælge tillægsforsikringer til. Så kan du på et øjeblik f.eks. udvide din Indboforsikring med en Årsrejseforsikring eller vælge Vejhjælp eller Førerforsikring til din Bilforsikring.

 • Skift til månedlig betaling

  Du kan skifte fra årlig til månedlig betaling for hver forsikring. Du gør det under ’Mine forsikringer’.

 • Tjek af ulykkesforsikring

  Har du en ulykkesforsikring, er det vigtigt, at din beskæftigelse er opgivet korrekt. Den beskæftigelse vi har registreret på dig, kan du se under din ulykkesforsikring på ’Mine forsikringer’ – og det er også her, du nemt ændrer den, hvis oplysningerne ikke er up to date.

 • Giv fuldmagt

  En fuldmagt giver overblik over hele husstandens forsikringer - også dem der ikke står i dit eget navn. På Mit Alka giver du nemt fuldmagt under punktet "Fuldmagter". Du kan også give personer uden for din husstand fuldmagt. Læs detaljer her

Få det fulde overblik på Mit Alka

Log på Mit Alka