Få styr på dine forsikringer

Tilbage til oversigten

alene

Når du flytter, er der mange ting, du skal tage højde for. En af de ting, er dine forsikringer. Vi har samlet en række generelle råd her. 

Det er vigtigt, du får styr på dine forsikringer, når du flytter. Vi vil gerne hjælpe dig med at få de helt rigtige forsikringer. Kontakt os, så vi sammen kan sørge for at dine forsikringer passer til dit nye sted i livet. Du kan også bestille en opringning fra en af vores rådgivere.

 • Når du flytter, skal du selv være opmærksom på, at vi får den rigtige adresse. Når dit navn står på forsikringen hos os modtager vi automatisk besked fra folkeregistret om din flytning. Du kan melde din flytning til folkeregistret på borger.dk.

  Når dit navn ikke står på forsikringen hos os, må du meget gerne kontakt os, så vi kan hjælpe dig godt videre. Det kan fx være, når du flytter fra din tidligere partner. Her vil jeres forsikringer nemlig følge den person, hvis navn står på forsikringen. Det betyder, at du skal købe en ny forsikring uanset, om det er dig eller din tidligere partner, der bliver boende i jeres tidligere fælles bolig. 

  Hemmelig adresse?
  Når du har hemmelig adresse, får vi ikke automatisk besked fra folkeregistret. Du skal derfor kontakte os på telefon 70 12 14 16 og give besked om din nye adresse.

 • Når du flytter fra en adresse i Danmark til en anden, dækker din indboforsikring i Alka både på din nye adresse og din gamle adresse i 3 måneder, fra den dato du får din nye bolig til rådighed.
 • Forsikringsoplysninger og -priser er en personlig sag. Derfor må vi ikke oplyse dem til andre, end den person vi har en aftale med. 

  Det vil sige, at vi ikke må oplyse dig om dit barns forsikringer eller give en pris til dig på dit barns vegne, medmindre vi får samtykke fra dit barn. 

  Det samme gælder, når I flytter fra hinanden. Vi må ikke oplyse dig om din tidligere partners forsikringer uden samtykke fra din tidligere partner. Hvis din tidligere partners navn står på jeres tidligere fælles forsikringer hos os, vil forsikringerne følge din tidligere partner.

 • Når du flytter, kan det være en god idé at gennemgå dit budget og din økonomi. Banken kan være med til at hjælpe dig godt på vej.

Skal vi hjælpe dig med at gennemgå dit nye forsikringsbehov?

Bestil et opkald fra en af vores rådgivere.

Ring mig op