Flytter til udlandet

Tilbage til oversigten

skubbes

Når du flytter til udlandet, vil det påvirke dit forsikringsbehov. Dine forsikringer vil måske ikke dække i al den tid, du er i udlandet. Det kan derfor være, at du skal ud og finde nogle nye forsikringer i det land, du flytter til. Vi har samlet en oversigt over, hvordan nogle af vores forsikringer vil dække dig i udlandet.

Vi vil gerne hjælpe dig med at sikre, at du er korrekt forsikret. Kontakt os, så vi sammen kan gennemgå dit nye forsikringsbehov. Vi vil sørge for at forsikringerne passer til dit nye sted i livet. Du kan også bestille et opkald fra en af vores rådgivere.

  • Vores indboforsikring dækker kun, hvis du bor i Danmark og Grønland. Du har altså brug for en ny indboforsikring, når du flytter til et andet land.
  • Vores ulykkesforsikring dækker, hvis du flytter til Grønland, Færøerne, Norge, Sverige, Finland og Island. Derudover dækker den ved rejse og midlertidige ophold i resten af verden i op til 2 år. Det betyder, at hvis du flytter til et andet land end de nævnte, og du skal bo der i mere end 2 år, skal du finde en ny ulykkesforsikring. Det gælder både din egen og dit barns ulykkesforsikring. 
  • Vores rejseforsikring dækker kun, hvis du har folkeregisteradresse i Danmark. Det betyder, at du skal have en ny rejseforsikring, når du flytter til udlandet.
  • Når du flytter til et andet land, og tager din bil med, skal du registrere den i det land, du flytter til. Du skal også købe en ny forsikring til bilen i det nye land. Kontakt os derfor i forbindelse med din flytning, så vi kan gennemgå din nuværende dækning. Når vi har dialogen med dig, sikrer vi, at du er ordentligt dækket.
  • Det er vigtigt, at du kontakter os i forbindelse med din flytning, så vi kan lave en aftale om din nuværende bilforsikring. Hvis du sælger bilen eller afleverer nummerpladerne til SKAT, ophører din bilforsikring hos os, når SKAT fortæller os, at bilen er afmeldt eller omregistreret til en ny ejer.

Skal vi hjælpe dig med at gennemgå dit nye forsikringsbehov?

Bestil et opkald fra en af vores rådgivere.

Ring mig op