Flytter til udlandet

Tilbage til oversigten

skubbes

Når du flytter til udlandet, vil det påvirke dit forsikringsbehov. Dine forsikringer vil måske ikke dække i al den tid, du er i udlandet. Det kan derfor være, at du skal ud og finde nogle nye forsikringer i det land, du flytter til. Vi har samlet en oversigt over, hvordan nogle af vores forsikringer vil dække dig i udlandet.

Indboforsikringen dækker i Danmark og Grønland
Vores indboforsikring dækker kun, hvis du bor i Danmark og Grønland. Du har altså brug for en ny indboforsikring, når du flytter til et andet land.

Ulykkesforsikring – børn og voksne
Vores ulykkesforsikring dækker, hvis du flytter til Grønland, Færøerne, Norge, Sverige, Finland og Island. Derudover dækker den ved rejse og midlertidige ophold i resten af verden i op til 2 år. Det betyder, at hvis du flytter til et andet land end de nævnte og du skal bo der i mere end 2 år, skal du finde en ny ulykkesforsikring. Det gælder både din egen og dit barns ulykkesforsikring.
 
Rejseforsikring i udlandet
Vores rejseforsikring dækker kun, hvis du har folkeregisteradresse i Danmark. Det betyder, at du skal have en ny rejseforsikring, når du flytter til udlandet.
 
Når du tager bilen med
Når du flytter til et andet land, og tager din bil med, skal du registrere den i det land, du flytter til. Du skal også købe en ny forsikring til bilen i det nye land. Kontakt os derfor i forbindelse med din flytning, så vi kan gennemgå din nuværende dækning. Når vi har dialogen med dig, sikrer vi, at du er ordentligt dækket.

 

Når du ikke tager bilen med 
Det er vigtigt, at du kontakter os i forbindelse med din flytning, så vi kan lave en aftale om din nuværende bilforsikring. Hvis du sælger bilen eller afleverer nummerpladerne til SKAT, ophører din bilforsikring hos os, når SKAT fortæller os, at bilen er afmeldt eller omregistreret til en ny ejer.
 
Mangler du svar på nogle spørgsmål?
Vi udvider løbende vores side med flere gode råd. Hvis du mangler svar på noget, skal du endelig kontakte os på 70 12 14 16 eller udfylde vores kontaktformular, som du finder her. Du kan også bestille et opkald fra en af vores rådgivere her.