Flytter på plejehjem

Tilbage til oversigten

Det kan være en hård tid, når din partner flytter på plejehjem. Der er mange ting, som du pludselig selv skal have styr på. En af de ting er jeres forsikringer.

Vi vil gerne hjælpe jer med at sikre, at I er korrekt forsikret. Kontakt os, så vi sammen kan gennemgå jeres nye forsikringsbehov. Vi vil sørge for at forsikringerne passer til jeres nye sted i livet. I kan også bestille et opkald fra en af vores rådgivere.


  • Når din partner flytter på plejehjem, kan jeres forsikringsbehov ændre sig. Det kan være I nu skal sælge den ene bil, eller at du flytter i en mindre bolig end tidligere. Kontakt os derfor, så vi kan gennemgå jeres nuværende dækning. Når vi har dialogen med jer, sikrer vi, at I er ordentligt dækket.
  • Når din partner er flyttet på plejehjem, dækker jeres indboforsikring både jeres ting på plejehjemmet og jeres ting derhjemme, så længe forsikringen står i dit navn. Hvis forsikringen står i din partners navn, skal I kontakte os, så vi kan hjælpe jer med at flytte forsikringen over i dit navn. 

Skal vi hjælpe dig med at gennemgå dit nye forsikringsbehov?

Bestil et opkald fra en af vores rådgivere.

Ring mig op