Flytter fra hinanden

 

Tilbage til oversigten

Når der sker større ændringer i dit liv, påvirker det ofte dine forsikringer. 

Når I flytter fra hinanden, vil det derfor typisk betyde nogle ændringer for dine forsikringer. Det kan være, at du flytter til en ny bolig, eller måske anskaffer du dig en ny bil. Det kan også være, at du bliver boende og overtager en tidligere fælles bil. De forskellige ændringer kan ofte skabe en række spørgsmål til dine forsikringer

Vi vil gerne hjælpe dig med dine spørgsmål. Kontakt os, så vi sammen kan gennemgå dit nye forsikringsbehov. Vi vil sørge for at forsikringerne passer til dit nye sted i livet. Du kan også bestille en opringning fra en af vores rådgivere.

 • Hvis du overtager jeres tidligere fælles bil, skal du huske at omregistrere bilen ved SKAT, så de rigtige oplysninger om bruger og ejer fremgår. Du skal også købe en ny bilforsikring, hvis det er dig der beholder bilen, men jeres bilforsikring stod i din tidligere partners navn.
 • Hvis du har købt en børneulykkesforsikring til jeres barn, vil vi som udgangspunkt lade forsikringen forsætte i dit navn, da det er dig, der har købt den. Det har ikke betydning for forsikringen og dækningen, om jeres barn har folkeregisteradresse hos dig, eller hos din tidligere ægtefælle eller samlever.
 • Når I flytter fra hinanden, er det vigtigt, at I begge sørger for at købe en indboforsikring. På den måde sikrer I, at I begge er dækket hver for sig, og I sikrer også, at jeres fælles børn er dækket – uanset hvilken forælder, de har folkeregisteradresse hos.

 • Pension
  Det kan være en god idé at gennemgå din pensionsordning, når I flytter fra hinanden. Vi anbefaler, at du tager en snak med dit pensionsselskab eller pengeinstitut. 

  Boligstøtte 
  Hvis du flytter ind i en lejebolig eller bliver boende i jeres fælles lejebolig, kan du muligvis få boligstøtte. Du kan se mere på Din Boligstøtte

  Ægtefællebidrag
  Hvis I er gift, skal I måske gøre jer overvejelser omkring ægtefællebidrag. Du kan læse mere om ægtefællebidrag på borger.dk.

  Forældremyndighed og samværsordning
  Måske skal I gøre jer nogle overvejelser i forhold til forældremyndighed og samværsordning? Du kan læse mere på borger.dk. Du finder information om forældremyndighed her, og samvær her

Skal vi hjælpe dig med at gennemgå dit nye forsikringsbehov?

Bestil et opkald fra en af vores rådgivere.

Ring mig op