Flytter fra hinanden

 

Tilbage til oversigten

Når der sker større ændringer i dit liv, påvirker det ofte dine forsikringer. 

Når I flytter fra hinanden, vil det derfor typisk betyde nogle ændringer for dine forsikringer. Det kan være, at du flytter til en ny bolig, eller måske anskaffer du dig en ny bil. Det kan også være, at du bliver boende og overtager en tidligere fælles bil. De forskellige ændringer kan ofte skabe en række spørgsmål til dine forsikringer

Vi vil gerne hjælpe dig med dine spørgsmål. Kontakt os, så vi sammen kan gennemgå dit nye forsikringsbehov. Vi vil sørge for at forsikringerne passer til dit nye sted i livet. Du kan også bestille en opringning fra en af vores rådgivere.

 • Nej, i langt de fleste tlfælde, behøver du ikke give os besked, når du flytter. Når dit navn står på forsikringen hos os, modtager vi automatisk besked fra folkeregistret om din flytning. Du kan melde din flytning på borger.dk

  Når dit navn ikke står på forsikringen hos os, må du meget gerne kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt videre. Når I flytter fra hinanden, vil jeres forsikringer nemlig følge den person, hvis navn står på forsikringen. Det betyder, hvis forsikringen ikke står i dit navn, skal du købe en ny forsikring uanset, om det der dig eller din tidligere partner, der bliver boende i jeres tidligere fælles bolig.

  Hemmelig adresse
  Har du hemmelig adresse, får vi ikke automatisk besked fra folkeregistret. Du skal derfor kontakte os på telefon 70 12 14 16 og melde din nye adresse.

 • Hvis du overtager jeres tidligere fælles bil, skal du huske at omregistrere bilen ved SKAT, så de rigtige oplysninger om bruger og ejer fremgår. Du skal også købe en ny bilforsikring, hvis det er dig der beholder bilen, men jeres bilforsikring stod i din tidligere partners navn.

 • Når I flytter fra hinanden, er det vigtigt, at I begge sørger for at købe en indboforsikring. På den måde sikrer I, at I begge er dækket hver for sig, og I sikrer også, at jeres fælles børn er dækket – uanset hvilken forælder, de har folkeregisteradresse hos.

 • Hvis du har købt en børneulykkesforsikring til jeres barn, vil vi som udgangspunkt lade forsikringen forsætte i dit navn, da det er dig, der har købt den. Det har ikke betydning for forsikringen og dækningen, om jeres barn har folkeregisteradresse hos dig, eller hos din tidligere ægtefælle eller samlever.

 • Pension
  Det kan være en god idé at gennemgå din pensionsordning, når I flytter fra hinanden. Vi anbefaler, at du tager en snak med dit pensionsselskab eller pengeinstitut. 

  Boligstøtte
  Hvis du flytter ind i en lejebolig eller bliver boende i jeres fælles lejebolig, kan du muligvis få boligstøtte. Du kan se mere på Din Boligstøtte

  Ægtefællebidrag
  Hvis I er gift, skal I måske gøre jer overvejelser omkring ægtefællebidrag. Du kan læse mere om ægtefællebidrag på borger.dk.

  Forældremyndighed og samværsordning
  Måske skal I gøre jer nogle overvejelser i forhold til forældremyndighed og samværsordning? Du kan læse mere på borger.dk. Du finder information om forældremyndighed her, og samvær her


Skal vi hjælpe dig med at gennemgå dit nye forsikringsbehov?

Bestil et opkald fra en af vores rådgivere.

Ring mig op