Alka Mobil åbner i dag for billigt mobilabonnement til 2,5 mio. danskere

Pressemeddelelse fra Alka 2. marts 2021

Forsikringsselskabet Alka slår i dag dørene op til et nyt mobilselskab Alka Mobil, der skal spare danskerne for penge. Prisen begynder ved 59 kroner pr. måned og er helt uden binding for kunderne.

Alka er kendt for sine forsikringer til lav pris med god dækning. Nu vil Alka tilbyde mobilabonnementer efter samme opskrift. Med en pris på 59 kroner om måneden for fri tale, fri sms, fri mms og 7 GB data i Danmark bliver Alka Mobil landets absolut billigste fri tale- mobilabonnement. Tilbuddet bliver tilgængeligt for cirka 2,5 millioner danskere, som er kunder i Alka eller medlem af et af de fagforbund, som Alka samarbejder med. Tilbuddet gælder alle personer i husstanden.

- Vi står i en anden situation end andre udbydere af mobiltelefoni. For os handler det ikke om at tjene penge på mobiltelefoni. Det drejer sig udelukkende om at kunne give vores kunder og forbundsmedlemmer nogle attraktive fordele, der gør dem glade, tilfredse og forhåbentlig loyale, siger direktør Frederik Sjørslev Søgaard, Alka Forsikring.

Holdes ferien i udlandet, kan kunder frit skifte fra Danmarkspakken til EUpakken - og tilbage igen -  når de er retur. Formålet er, at man kun betaler for, hvad man har brug for. Abonnementet indeholder også 5G til alle kunder, når Telias netværk er klar.

- Mange betaler for abonnementer med en hulens masse data, som de slet ikke bruger. Vores abonnement indeholder data, der dækker behovet for 95 procent af danskerne. Men hvis man alligevel har brug for mere data en enkelt måned, så kan det naturligvis tilkøbes, forklarer Frederik Sjørslev Søgaard, der har en årelang baggrund i telebranchen, blandt andet som direktør for TDC Privat, og derfor ved alt om, hvad han begiver sig ud i med Alka Mobil.

- Abonnement med fri tale er de seneste år steget markant i de store teleselskaber til 149 kroner om måneden. For mange mennesker vil der derfor være en del penge at spare med vores tilbud, siger Frederik Sjørslev Søgaard.

HKs forbundsformand Kim Simonsen siger om tiltaget:
- Jeg er glad for, at en million forbundsmedlemmer nu får en ny fordel ved at være medlem af vores fagforeninger. Med Alka Mobil kan en familie på fire spare op mod 3.000 kroner om året ved at skifte til det billige mobilabonnement hos Alka Mobil. Det er et rigtig godt initiativ, som Alka nu søsætter. Sammen med den kontante forbundsrabat på 10 procent på Alka-forsikringer har selskabet meget at tilbyde. Alka arbejder for at skaffe vores medlemmer kontante fordele, så de kan få en sjovere hverdag.

Er man forbundsmedlem hos et af disse 17 fagforbund, så behøver man ikke at være Alka-kunde i forvejen eller have sine forsikringer hos Alka for at blive mobilkunde.

Læs mere på alkamobil.dk
Yderligere information
Kommunikationschef Tanja Frederiksen, Tlf. 51 95 77 78, e-mail; [email protected]