Alka Superliga

Alka Superliga

Stolt hoved- og navnesponsor af Alka Superliga

Vi har valgt at være sponsor for Danmarks bedste fodboldrække, fordi vi vurderer, at det gavner Alka. Og fordi vi ved, at der er en fin sammenhæng mellem dem, der interesserer sig for Superligafodbold og Alkas kunder.

Når Alka investerer i markedsføring, som f.eks. sponsoratet af Superligaen, så kommer det alle vores kunder til gode. Det bidrager nemlig til vækst og styrker selskabet, fordi vi fastholder og tiltrækker kunder. Og det gavner vores kunder, at Alka fortsat er et solidt forsikringsselskab.

Vi arbejder også for at sponsoratet kommer fodboldinteresserede kunder til gode på en mere direkte måde. Eksempelvis har vi i foråret 2017 inviteret vores kunder til fodbold og løbende afholder vi konkurrencer om fodbold-oplevelser på Alkas facebookside.

Sponsoratet kommer ikke til at være årsag til præmiestigninger. Præmiestigninger og markedsføring har ikke noget med hinanden at gøre. Sponsoratet kommer derimod til at styrke Alka, så vi fortsat kan sikre gode dækninger til gode priser.  

Alka Superliga CSR puljen 
Som en del af sponsoratet har vi oprettet en Alka Superliga CSR pulje, hvor vi sammen med Alka Superliga klubberne bakker op om udvalgte sociale indsatser rundt om i landet.

Læs mere om indsatsen her

Sponsoratet løber i 3,5 år, med start forårssæsonen 2015.

Læs pressemeddelelsen