Hundeforsikring

Beregn pris

Som hundeejer skal du have din hund ansvarsforsikret, det er lovpligtigt

Hvis du har hund skal du have en lovpligtig hundeansvarsforsikring. Det er du pligtig til ifølge hundeloven. Denne hundeforsikring dækker det erstatningsansvar, du bliver pålagt, hvis din hund laver skade på andre personer eller deres ting – også i forbindelse med en konkurrencesituation. Hvis din hund får hvalpe er de dækket under tævens hundeforsikring, indtil de er fire måneder gamle, hvorefter de skal have deres egen hundeforsikring. Hvis du skal have din hund med på rejser i Europa, så dækker hundeforsikringen i indtil 3 måneder.

Hundesygeforsikring

Vil du have ekstra tryghed, så kan du udvide din hundeforsikring med en hundesygeforsikring, der også dækker dyrlægeudgifter til din hund. Det giver økonomisk tryghed, hvis hunden bliver syg eller kommer til skade.

Alle hundeejere kan få gavn af en hundesygeforsikring. Nogle hunde er mere aktive end andre og kommer derfor oftere til skade. Mange af de ting, forsikringen dækker, rammer alle hunderacer, så derfor anbefaler vi, at alle tegner en hundesygeforsikring. En hundesygeforsikring er en helgardering for hundeejeren, der vil undgå at stå i en situation, hvor man skal tage afsked med sin hund, fordi der ikke er råd til den nødvendige operation eller behandling.

Hos Alka løber en hundesygeforsikring hele hundens levetid, og du kan tegne hundesygeforsikringen helt til hunden er 10 år gammel.

Hvad en hundeforsikring koster kan du nemt finde ud af her på siden, klik videre og indtast nogle få oplysninger, så får du en pris på din hundeforsikring med det samme. Og du kan vælge at betale din forsikring månedligt i stedet for en gang om året.

 

5 gode grunde

Beregn din pris

Om hunden {{formFlowCtrl.step_models.identification.dogName}} - {{formFlowCtrl.step_models.identification.isRace && formFlowCtrl.step_models.identification.race || 'blandingshund'}}, født d. {{formFlowCtrl.step_models.identification.birthday}}
Er din hund en:
racehundblandingshund
Dit CPR-nummer {{formFlowCtrl.step_models.cpr.number | hideLastFourNumbersInCpr}}

Vi bruger dit CPR-nummer til at gøre det enkelt og hurtigt for dig at komme frem til en præcis pris. En pris der også holder, når du vælger at købe forsikringen.

Overførsel af de indtastede oplysninger er krypteret og vil ikke kunne ses af andre.

Udfyld venligst... Du skal vælge en adresse i listen. Listen vises, når du har indtastet de første bogstaver i din adresse.
Din folkeregisteradresse
Indtast din adresse eller adressen eksisterer ikke Udfyld venligst... Du skal vælge en adresse i listen. Listen vises, når du har indtastet de første bogstaver i din adresse. Mente du:
Udfyld venligst... Du skal vælge en adresse i listen. Listen vises, når du har indtastet de første bogstaver i din adresse.
Forbundsmedlemskab

Hvis du eller en i din husstand er medlem i en af de viste fagforeninger, giver vi dig 10% på dine Alka forsikringer.

Udfyld venligst... Du skal vælge en adresse i listen. Listen vises, når du har indtastet de første bogstaver i din adresse.

Vi træffer afgørelse, der alene beror på automatisk behandling, herunder profilering, når du online får et tilbud eller køber en forsikring. Læs mere om automatiske afgørelser, herunder profilering i Alkas persondatapolitik.