Hvor kommer flest til skade?

Rejseforsikring er vigtigt overalt, men særligt i disse lande er der mange uheld.

mit-alka

Rejseforsikring

Pas på dig selv - særligt her

At man kan komme slemt til skade på ski, er de fleste nok klar over. For når farten stiger på usikre ben kan alt fra hoved til fødder tage skade. Med en rejseforsikring fra Alka kan du koncentrere dig om at stå på ski, for vi dækker dig, hvis det går galt. 

Hvor i verden at flest danskere har brug for hjælp har Falck Global Assistance et bud. Deres statistikker viser, at Østrig er det land, hvor flest danskere får et uheld.  Her er en top  5 over de lande, hvor flest danskere kommer til skade:

1. Østrig
2. Frankrig
3. Italien
4. Norge
5. Sverige

At Østrig og Frankrig topper hænger sammen med destinationernes generelle popularitet. En teori er også, at netop Østrig og Frankrig lokker flere unge til, mens Norge og Sverige er populære blandt mere forsigtige børnefamilier.

Forskel mellem køn
Falck Global Assistance fortæller også, at der er forskel på hvilke typer af skader, som mænd og kvinderfår. Mændene brækker legemer pga. fart (og overmod). Kvinder får overbelastningsskader pga. manglende muskelmasse. Her er de typiske skader:

Mænd
- Knæ
- Kraveben Ben (midterste del)
- Hjernerystelse

Kvinder
- Knæ
- Ben (øverste del)
- Håndled Ankler

Hvorfor er rejseforsikringen vigtig?
400.000 danskere tager på skiferie hvert år. Er du en af dem, er det vigtigt, at du passer på dig selv og er godt forsikret. Risikoen for at du kommer til skade, er nemlig fem gange højere på skibakken end på andre ferier.

Hjemtransport, lægehjælp eller hospitalsbesøg kan let komme til at koste dig 80-100.000 kr. 

Køb din rejseforsikring som et tillæg til din indboforsikring på Mit Alka.