Fakta om rejseforsikring inden skiferien

mit-alka

Alkas Rejseforsikring er en årsrejseforsikring. Den dækker både dig og resten af din husstand i Danmark og i hele verden.

Hvorfor er rejseforsikringen vigtig?

Er du en af de ca. 400.000 danskere, der tager på skiferie hvert år, er det vigtigt, at du passer på dig selv og er godt forsikret.

Risikoen for at du kommer til skade, er nemlig fem gange højere på skibakken end på andre ferier. Hjemtransport, lægehjælp eller hospitalsbesøg kan let komme til at koste dig 80-100.000 kr.

Ifølge en undersøgelse gambler 26 procent af danskerne uden en rejseforsikring, og det samme gælder for næsten 40 procent i aldersgruppen 25-40 år.

Læs alt om Alkas rejseforsikring

Er jeg dækket på ski?
Ja, Alkas rejseforsikring dækker som standard hele husstanden på skiferien. Du får hjælp, hvis du bliver syg eller kommer akut til skade. Rejseforsikringen gælder lægehjælp, hjemtransport osv. Uanset hvor i verden du er.

Hvad hvis ferietransporten driller?
Din rejseforsikring dækker, hvis du misser dit fly på grund af fx uheld på motorvej, forsinket fly, bus eller tog. Din rejseforsikring dækker også, hvis din bagage bliver forsinket.

Kører du selv, er det din kaskodækning på bilforsikringen, der dækker, hvis du kører galt eller får bilen stjålet.

Er du dækket ved tyveri?
Ja, det er din indboforsikring, der dækker, hvis du får stjålet eller smadret dit skiudstyr. Din indboforsikring dækker også, hvis du har stillet ski eller snowboard i skistativet foran en restaurant i terrænet eller udenfor – lige meget, om du er ejer eller lejer. 

Sådan får du hjælp


Afbestilling, sygdom eller uheld på ferie
Ring til Alka Rejseservice på +45 70 27 14 33

Tyveri
Ring til Alka på 7012 1416

Problemer med bilen
Ring til SOS International på +45 70 10 50 52