Udgivelser relateret til rejseforsikring

Sommerferie

Tilbage til rejse og fritid

Spørgsmål om rejseforsikring

 • hub

  10 gode ferieråd

  Ferietid er lig med rejser, afslapning, sjov og ballade! Nogle tager afsted på lykke og fromme - andre vil gerne have ro i maven.
  Uanset hvad du foretrækker, har vi her samlet 10 gode råd til dig om dine forsikringsforhold på ferien. Læs mere her.

 • Content Hub Globus

  Er du og familien klædt på til ferien?

  Alkas Rejseforsikring er en årsrejseforsikring. Den dækker både dig og resten af din husstand på rejser i Danmark og i hele verden i op til 60 dage. Sidste år blev dækningerne på det gule sundhedskort ændret. Bl.a. dækker det ikke længere hjemrejse. Alka forbedrede i den forbindelse din private rejseforsikring. Læs mere her.

 • hub

  Nyd ferien med en rejseforsikring!

  Alka Rejseforsikring er en årsrejseforsikring, der som standard også inkluderer afbestillingsforsikring. Den dækker dig og resten af din husstand på rejser i Danmark og i hele verden i op til 60 dage. Har du din indboforsikring hos os i forvejen, så køb din rejseforsikring via Mit Alka. Læs mere her.

   

 • hub

  Hvis du eller din bagage bliver forsinket

  Din rejseforsikring dækker, hvis du misser dit fly på grund af f.eks. uheld på motorvejen, forsinket fly, bus eller tog. Din rejseforsikring dækker også, hvis din bagage bliver forsinket. Kører du selv, er det din kaskoforsikring, der dækker, hvis du kører galt eller får bilen stålet. Læs mere her.

 • Rejse

  Find svar på de mest stillede spørgsmål om rejseforsikring

  Alka Rejseforsikring er en årsrejseforsikring, der som standard også inkluderer afbestillingsforsikring. Den dækker dig og resten af din husstand på rejser i Danmark og i hele verden i op til 60 dage. Læs mere her.
   
 • hub

  Skal du leje eller udleje bolig?

  Hvad sker der, hvis uheldet er ude? Hvem dækker, hvis du smadrer en vase eller ødelægger TV'et? Læs mere her hvad rejseforsikring dækker.