Udgivelser relateret til rejseforsikring

Skiferie

Tilbage til rejse og fritid

Rejseforsikring

 • Content Hub skiferie

  Hvis der sker noget med dit skiudstyr

  Din indboforsikring dækker, hvis du får stjålet eller smadret dit skiudstyr. Din indboforsikring dækker også, hvis du har stillet ski eller snowboard i skistativet foran en restaurant i terrænet eller udenfor – lige meget, om du er ejer eller lejer. Læs mere her.

 • hub

  Hvis du eller din bagage bliver forsinket

  Din rejseforsikring dækker, hvis du misser dit fly på grund af f.eks. uheld på motorvejen, forsinket fly, bus eller tog. Din rejseforsikring dækker også, hvis din bagage bliver forsinket. Kører du selv, er det din kaskoforsikring, der dækker, hvis du kører galt eller får bilen stålet. Læs mere her.

 • Rejse

  Sådan er du dækket på skiferien

  Uden en rejseforsikring kunne en hjemtransport fra en destination i Europa, nemt komme til at koste dig 80-100.000 kr. Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om. Læs mere her.

 • hub

  Fakta om rejseforsikring inden skiferien

  Er du en af de ca. 400.000 danskere, der tager på skiferie hvert år, er det vigtigt, at du passer på dig selv og er godt forsikret. Risikoen for at du kommer til skade, er nemlig fem gange højere på skibakken end på andre ferier. Hjemtransport, lægehjælp eller hospitalsbesøg kan let komme til at koste dig 80-100.000 kr. Læs mere her.

 • Rejse

  Hvor kommer flest til skade?

  At man kan komme slemt til skade på ski, er de fleste nok klar over. For når farten stiger på usikre ben kan alt fra hoved til fødder tage skade. Med en rejseforsikring fra Alka kan du koncentrere dig om at stå på ski, for vi dækker dig, hvis det går galt. Læs mere her.

   

 • Rejse

  Skiferien er fem gange farligere end andre ferier

  En rejseforsikring er noget af det første, du skal pakke, når du fylder tasken og er på vej på skiferie. Risikoen for at du kommer til skade, er nemlig fem gange højere på skibakken end på andre ferier. Og uden en rejseforsikring kan hjemtransport fra en destination i Europa let komme til at koste dig 80-100.000 kr. Læs mere her.

 • hub

  De mest stillede spørgsmål om rejseforsikring inden skiferien

  Er du en af de ca. 400.000 danskere, der tager på skiferie hver år er det vigtigt, at du passer på dig selv og er godt forsikret. Læs mere her.