Lås festivalteltet og pas på 'dansetyve'

Få en fed fest med tre enkle råd. Og husk en indboforsikring, der dækker dine ting på festivalen

Køb indboforsikring

3 enkle råd til festivalen

Festival er lig med ferie, farver, fest og fed musik. Men for nogle ender det også med at blive en dyr fornøjelse. Her er tre enkle forsikringsråd til festivalen

  • Husk at låse teltet - ellers dækker forsikringen ikke

    Tyvene har for længst opdaget, at de kan finde iPads eller anden dyr elektronik i teltene. Lad så meget som muligt blive hjemme og kan du ikke leve uden din iPad eller smartphone, så undersøg om festivalen har et opbevaringssted, hvor du kan lægge dine ting, mens du er til koncert. Og hvis du har en gammel mobil, så tag den med under festivalen.
  • Vær sikker på erstatning - meld alle tyverier til politiet

    Ved ethvert indbrud eller lommetyveri er det  vigtigt, at du straks melder det til politiet, som er til stede på festivalpladsen. Det kan også være en god idé at kontakte festivalen eller politiets hittegodskontor for at høre, om dine stjålne ting er blevet fundet.
  • Pas på 'dansetyve'

    Når mange mennesker er samlet ét sted, og man står tæt, er der stor risiko for at få stjålet penge og ejendele. For eksempel kommer der flere og flere ’dansetyve’, der smelter sammen med mængden af danseglade festivalgæster. De går målrettet efter at få hænderne ned i dine lommer, og når du opdager, at du er blevet bestjålet, er det for sent.

Mange unge uden indboforsikring

Hver femte unge person mellem 21 – 24 år har ikke en indbo- og ansvarsforsikring, selvom de er flyttet hjemmefra. Det kan lyde kedeligt, men selvom du er ung, bør du have en forsikring. Det kan nemlig blive meget dyrt at leve uden.

Læs hvorfor