Velkommen til voksenlivet

Det er fedt at blive voksen ...

- men det er også svært, for der er meget, man lige skal finde ud af. Sammen med TV2 ECHO har vi fundet forskellige historier om unge, som takler det der med at blive voksen. Måske kan det inspirere dig lidt, hvis du også står på kanten af voksenlivet?

Velkommen til voksenlivet

Som brødre vi ikke dele

Mikkel er 24 år og storebror. Sammy er 19 år og hans lillebror. De ser helt forskelligt på økonomi og opsparing. Derfor lever de også vidt forskellige liv, til trods for deres nære familiemæssige bånd.

Videoen præsenteres i samarbejde med TV 2 ECHO.

Brylluppet hvor alt gik galt

Jannie havde forberedt sig på prinsesse-brylluppet hele livet. Men da den store dag kom, gik det ikke helt som forventet. Tværtimod. 

Videoen præsenteres i samarbejde med TV 2 ECHO.

Kunne du klare en uge uden sukker?

Sofie spiser 2-3 kilo slik om ugen, men nu har hun besluttet at tage ansvar for sin sundhed. Hun starter med en uge uden sukker. Se hvordan det går for Sofie.

Videoen præsenteres i samarbejde med TV 2 ECHO.

 

Hvad ville du gøre, hvis din barnedrøm bristede?

Mathias var et af Danmarks store banecykelhåb, da i 2018 blev ramt af en gigtsygdom, der satte en stopper for hans cykeldrømme. Som 24-årig måtte Mathias derfor 'genopfinde' sig selv som voksen.

Videoen præsenteres i samarbejde med TV 2 ECHO.

Ja! Vi ved godt, det er kedeligt. Men du har altså brug for en forsikring

Voksenlivet er fuldt af svære valg og udfordringer. Men også store drømme og nye eventyr. Én ting ved vi i hvert fald: Lige meget hvilken vej du vælger, så har du brug for en forsikring, hvis det går skævt.

Derfor er det vigtigt

Er du klar til voksenlivet?

En indboforsikring dækker i flere situationer, end du måske er klar over. Udover dine egne ting, dækker den nemlig også, hvis du ved et uheld kommer til at ødelægge andres ting eller skade en anden person.

Tænk Penge anbefaler Alkas indboforsikring

Alkas indboforsikring bliver anbefalet af forbrugerrådets magasin Tænk Penge blandt 16 forsikringsselskaber i oktober 2019. Bedst mulig dækning til en konkurrencedygtig pris gør Alka til et godt valg.

Se pris på indboforsikring her