Kom med Alka til kamp

Spørgsmål og svar

Bestil 2 fribilletter

faq

For yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål, som ikke er blevet besvaret på denne side, så kontakt alkasuperliga@alka.dk.

Har du spørgsmål vedrørende selve bestillingen af dine billetter, så kontakt venligst den klub, som du ønsker billetter hos. Klubberne kan kontaktes via:

AC Horsens: event@achorsens.dk
AGF: agf-billet@agf-as.dk
Brøndby IF: billetter@brondby.com
Esbjerg FB: efb@efb.dk
FC København: kundeservice@fck.dk 
FC Midtjylland: billetsalg@fcm.dk
FC Nordsjælland: billetter@fcn.dk 
Lyngby BK: aa@lyngby-boldklub.dk 
Odense Boldklub: billetter@ob.dk 
Randers FC: mh@randersfc.dk 
Silkeborg IF: pj@silkeborgif.com
SønderjyskE: post@soenderjyske.dk 
Viborg FF: pallen@vff.dk 
AaB: billet@aab-as.dk

 • Jeg har set eller hørt, at Alka inviterer til Alka Superliga fodboldkamp. Hvordan kommer jeg med? 

  Er du kunde i Alka, så gælder invitationen til Alka Superliga fodboldkamp naturligvis også dig. Gå ind på alka.dk/komtilkamp og meld dig til. Vi har inviteret de kunder, der modtager Nyt fra Alka og så har vi annonceret arrangementet til vores kunder på Facebook. Vi anbefaler, at du tilmelder dig Nyt fra Alka, så går du ikke glip af sådanne tilbud til dig som kunde. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på siden, hvor du bestiller billetter eller besøg eller på alka.dk/nyheder 

  Hvis du endnu ikke er kunde hos Alka, så opfordrer vi dig til at tjekke prisen på dine forsikringer. Det gør du på alka.dk. Vælger du at købe en forsikring i dag, kan du efterfølgende bestille 2 stk. Alka Superliga fodboldbilletter. 
   
 • Jeg vil gerne have nogle bestemte pladser. Kan jeg selv vælge? 

  På stadions hvor billetterne er nummererede, udstedes de to ad gangen og de sidder sammen i et særligt Alka-afsnit. Vi har desværre ikke mulighed for at reservere pladser ved siden af andre gæster.

 • Jeg har ændret mening, og vil gerne have billetter til en anden kamp

  Hvis du allerede har hentet dine billetter til kampen via klubbens billetsystem, kan du desværre ikke vælge en ny kamp. Men hvis du ikke har hentet dine billetter, så går tilbage og vælg en ny kamp via din invitation, som du har modtaget på e-mail.

 • Kan jeg ikke få 2 billetter til anden kamp end dem I har listet op?

  Vi har kun mulighed for at tilbyde én af disse 14 mulige kampe.

 • Kan jeg tilkøbe flere billetter?

  Du er altid velkommen til at kontakte klubbens billetkontor. Det er desværre ikke muligt at tilkøbe billetter til det særlige Alka område på stadion.

 • Hvorfor mangler der en kamp på listen?

  Selvom vi har sikret vores kunder rigtig mange pladser på stadion, så er der alligevel et begrænset antal pladser. Billetterne er uddelt efter 'først-til-mølle' princippet. 

 • Hvis der er mindre end 48 timer til kampen starter, kan jeg så nå at bestille billetter alligevel?

  Du er altid velkommen til at kontakte klubbens billetkontor med henblik på køb af billetter. Det er desværre ikke muligt at få billetter gennem Alka længere.

 • Jeg har udfyldt formularen, men har ikke fået en e-mail om, hvordan jeg henter mine billetter?

  Prøv at tjekke dit spamfilter/uønskede e-mails. Hvis den ikke findes der, så skriv os på alkasuperliga@alka.dk, så kan vi sende dig en ny e-mail.

 • Jeg har ikke nogen printer?

  Klubberne har desværre ikke mulighed for at sende billetterne med posten. Måske en ven eller nabo kan hjælpe? Eller biblioteket. (Hos nogle klubber kan de scanne billetten via din smartphone).

 • Jeg har udfyldt formularen, men ikke fået mine billetter tilsendt?

  Du skal selv hente dine billetter via klubbens billetsystem (du får et link i din sidste e-mail fra Alka). Billetterne bliver derefter sendt til dig fra klubben.