Tyverialarm giver fordele i Alka

Danmarks bedste Husforsikring - Fordi dit hus er dit hjem

Undgå selvrisiko på Alkas Indbo- og Husforsikring

Rabat på LOCKON-tyverialarm

Har du Indboforsikring i Alka, kan du få rabat hos alarmfirmaet LOCKON. Du kan få 500 kr. i rabat på alarmgrundpakken, som koster 995 kr. Abonnementet koster 99 kr./md. Du skal være opmærksom på, at du er bundet af abonnementsaftalen i 6 måneder.

Læs mere på www.lockon.dk om hvilken pakke, der passer til dit behov og hvordan du sætter den til. 

Hvis du ønsker en LOCKON-alarm med Alkarabat, så skal du, i bestillingen på www.lockon.dk bruge en rabatkode. Rabatkoden kan fås ved henvendelse til Alka på 70 12 14 16 eller telefoni@alka.dk. Vi skal bruge policenr. på din indboforsikring samt din e-mail-adresse, så vi kan sende rabatkoden til dig.

Om LOCKON 

LOCKON er ny på det danske marked for privatalarmer. Firmaet er netbaseret og konceptet kombinerer tyverialarmer med de gode råd om nabohjælp. 

I korte træk er LOCKON kendetegnet ved: 

  • Alarmen kan kun købes på nettet www.lockon.dk. Alarmen tilsluttes via din bredbåndsforbindelse.
  • Du sætter selv alarmen op. Med alarmen følger en vejledning. Derudover findes udførlig installationsvideo på www.lockon.dk. Da rumfølere og dørkontakter er trådløse er det ikke så kompliceret at sætte op.
  • Du administrerer selv alarmen via nettet. Bl.a. opretter du selv brugere af alarmen samt hvem der skal modtage alarmen, hvis den udløses.
  • Hvis alarmen udløses, sender LOCKON dig alarmbeskeder via telefonopkald, SMS og e-mail. Telefonalarmer sker i den rækkefølge du har bestemt. LOCKON-alarmen kontakter første person på listen. Såfremt denne person ikke reagerer på alarmen, så vil LOCKON-alarmen ringe til den næste på listen osv. Der kan sættes op til 6 personer i nabohjælpsrækkefølgen.
  • Du kan aktivere og deaktivere alarmen via nettet og mobiltelefon. Har du f.eks. glemt at slutte alarmen til da du forlod boligen – så kan du altså aktivere den via internettet.
  • Alarmens centralenhed, alle de trådløse sensorer og din bredbåndsforbindelse er konstant overvåget af LOCKON – minut for minut. Klipper tyven din bredbåndsforbindelse eller ødelægger tyven centralenheden så modtager du en alarm. 

Med LOCKON-alarmen kan du også opnå forsikringsmæssige fordele i Alka. Alka opkræver nemlig ikke opkrævet selvrisiko på Indbo- og Husforsikring, såfremt alarmen er udløst i forbindelse med et indbrud. 

Find prisen på din Indboforsikring

Beregn din pris