Tænk Penge anbefaler Alkas indboforsikring 

Alkas indboforsikring bliver anbefalet af Tænk Penge blandt 16 forsikringsselskaber i december 2020. Bedst mulig dækning til en konkurrencedygtig pris gør Alka til et godt valg. 

Køb din indboforsikring her

Bedst i test

Hvorfor skal man have en indboforsikring?

En indboforsikring er også en ansvarsforsikring
Mange tænker ikke over, at der er inkluderet en ansvarsforsikring i indboforsikringen. Men ansvarsforsikringen er faktisk årsag til, at alle bør have en indboforsikring. Så selvom du ikke synes, du har brug for en indboforsikring, fordi du ikke ejer særlig dyre ting, bør du alligevel have én. Du kan nemlig få brug for den dækning, som ansvarsforsikringen giver dig. 

Hvad dækker en ansvarsforsikring?
Ansvarsforsikringen dækker, hvis man ved et uheld kommer til at

ødelægge andres ting eller skade en anden person. Det kan f. eks være kammeratens dyre fladskærms-tv, eller hvis man ved en fejl er skyld i, at en person vælter på cyklen eller skibakken.

Hvorfor er ansvarsforsikringen vigtig?
En ansvarsforsikring er vigtig fordi uden den, risikerer man at stå tilbage med en kedelig og dyr regning ved erstatning til andre personer.

Hvem dækker en indboforsikring?

Som udgangspunkt dækker indboforsikringen alle personer, der bor i en husstand. En husstand på flere familiemedlemmer behøver altså kun have én indboforsikring. Der er dog enkelte undtagelser til denne regel - f.eks. hvis man i en periode har en logerende boende. Så skal denne person have sin egen indboforsikring.

Se pris på indboforsikring

Det dækker Alkas indboforsikring også

De fleste ved, at indboforsikringen dækker, hvis man får indbrud i sit hjem og får stjålet sine ting. Men indboforsikringen dækker meget mere end det.

Læs mere om indboforsikringen og find de fulde betingelser her

  • Taber du din telefon, så den bliver ødelagt og ikke virker mere, eller taber du måske dine briller og de smadres, dækker indboforsikringen både telefon og briller.

  • Hvis du er uheldig og falder på cyklen, dækker indboforsikringen dit tøj og hvad der ellers blev ødelagt ved uheldet – f.eks. din telefon. Skader på din cykel er også dækket, hvis du har købt en udvidet cykelforsikring til indboforsikringen

  •  Får du stjålet genstande fra en aflåst bil, det kan være sportsudstyr eller andet, dækker din indboforsikring. Dog skal elektronik, som f.eks. en mobiltelefon, være gemt væk i handske- eller bagagerum, før det er dækket.

  • Er du ude at rejse og mister din bagage undervejs, er det indboforsikringen, som dækker kuffert og indhold.

  • Har du tændt levende lys, og du oplever brand eller brandskader efter slukningsarbejde, er det indboforsikringen, der dækker ødelagt indbo. 

Se nemt din pris

Det er nemt og hurtigt at se din pris på en indboforsikring på alka.dk. Du får samme pris, som hvis du ringer til os.