Har du styr på dine forsikringer?

Gør ligesom Nanna og Jose - tag et forsikringstjek

Nanna og Josephine blev klogere på forsikring, da de tog et forsikringstjek hos Alka. Hvis du også tager et forsikringstjek, modtager du en biobillet, når du har talt med en af Alkas dygtige rådgivere.

Gør ligesom Josefine og Nanna og tag et forsikringstjek hos Alka

Sådan gør du - 3 nemme trin

 • 1. Skriv dig op til et forsikringstjek

  Du skriver dig op til et forsikringstjek i formularen, du finder længere nede på siden. Biobilletten modtager du inden for 7 dage efter, du har talt med os. Billetten gælder i mere end 40 biografer landet over

 • 2. Tal med en kunderådgiver fra Alka

  En af Alkas erfarne medarbejdere ringer dig op i det tidsrum, du selv har valgt. Måske du bliver du også klogere på dine forsikringer og behov ligesom Nanna og Josephine?

 • 3. Afgiv dit samtykke og modtag en biobillet

  Efter forsikringstjekket modtager du en e-mail fra os med en kode i løbet af syv dage. Koden skal du bruge til selv at bestille billetten på alka.dk/gavekort. Du modtager naturligvis en biobillet, selvom du ikke ønsker at skifte til Alka eller tilkøbe flere forsikringer.

  Bemærk! For vi kan sende mailen til dig, er vi nødt til at indhente din e-mailadresse og dit samtykke til markedsføring. Kunderådgiveren vil derfor bede om begge dele i løbet af telefonsamtalen. Du kan til enhver tid afmelde dit samtykke på alka.dk/afmeld

Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt i vores åbningstid.
Vi har kun mulighed for at ringe til danske numre
Åbningstider: Mandag - Fredag: 8:00 - 18:00

Hos Alka passer vi godt på dine oplysninger. Du kan læse, hvordan vi behandler dine oplysninger her.