Køb forsikring online

Kan du spare ved at flytte dine forsikringer til Alka?

Det er nemt at skifte til Alka. Vi tager os af det praktiske med dit gamle forsikringsselskab

Bil

 Kunderne er vores vigtigste fokus

Vi tilbyder høj service og lave priser. At gøre forsikring enkelt er både vores motto, vores mål og grundstenen i vores daglige arbejde. Her kan du se hvilke øvrige forsikringer, vi anbefaler til dig - udover din bilforsikring

 • anbefaler

  Indboforsikring

  Indboforsikringen dækker dit private indbo i tilfælde af f.eks. brand eller tyveri, og hele din husstand er omfattet af forsikringen. For at gøre det enkelt for dig, har vi ikke noget loft for værdien af dit samlede indbo, det kalder vi sumløs dækning. Indboforsikringen indeholder også den vigtige ansvarsforsikring, som dækker dine omkostninger, hvis du forvolder skade på andre personer eller deres ting. Til indboforsikringen kan også tilvælges en rejseforsikring, der dækker i hele verden og hele året.

  Se din pris her

 • Ulykke

  Ulykkesforsikring

  En ulykkesforsikring kan sikre dig økonomisk, hvis du kommer ud for en ulykke. Selv mindre ulykker kan skabe et stort økonomisk behov, der ikke dækkes af det offentlige. Ulykkesforsikringen dækker, hvis der for eksempel er tale om varige mén eller hvis der er økonomiske udgifter i forbindelse med genoptræning eller tandskader efter et ulykkestilfælde. Vi anbefaler en ulykkesforsikring til alle i husstanden.

  Se din pris her

 • Børn, hund, sommerhus?

  Hvis der er børn i husstanden, anbefaler vi, at de sikres med en børneulykkesforsikring. Til menneskets bedste ven tilbyder vi den lovpligtige hundeforsikring, der kan udvides med en hundesygeforsikring, som dækker dyrlægeregninger. Dit sommerhus kan du forsikre med vores sommerhusforsikring.

  Se alle vores forsikringer her

Se nemt din pris

Vælg din forsikring og se nemt hvor lidt den koster dig hos Alka. Køb online

Se din pris