Alkas bilforsikring er både billig og god

Ofte er det sådan, at når noget er billigt, er det ikke lige så godt. Heldigvis er det anderledes med vores bilforsikring. Selvom den er billig, har forbrugermagasinet Tænk Penge kåret den til 'Bedst i test'

Se din pris

Derfor er Alka "Bedst i test"

Forbrugerrådet Tænk har testet bilforsikringer hos 16 forsikringsselskaber i oktober 2019, og fremhæver særligt pris, vilkår og dækning hos Alka.

Pointer fra testen:

  • Alkas bilforsikringer er generelt billige

  • Sammenlignet med andre selskabers bilforsikringer har Alka en god dækning

  • Mange bilejere vil kunne spare penge ved at forsikre deres bil hos Alka

  • Samlerabat giver ikke billigere forsikringer.

Læs hele testen her (pdf)

Det dækker Alkas bilforsikring

Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker blandt andet de skader, bilen laver på andre personer eller deres bil. Vil du være dækket, hvis du fx selv laver en bule i din egen bil, skal du også have en kaskoforsikring. Se vores overblik over de dækninger, du kan vælge til din bil og bliv klogere på hvad, de dækker.

Bliv klogere her

Med Alkas bilforsikring får du lånebil uden at betale ekstra 

Tilbuddet gælder, når du benytter et Alka Fordelsværksted ved reparation efter en skade, der er dækket af bilforsikringen

  • Bil

    Lånebil uden det koster ekstra

    Vi stiller en lånebil til rådighed i reparationsperioden, hvis du benytter et Alka Fordelsværksted. Der er ingen kilometerbegrænsning, og forsikring er også inkluderet. Det eneste du betaler, er den benzin, diesel eller strøm, du bruger. Tilbud om lånebil gælder, hvis du benytter et Alka Fordelsværksted, når din bil skal repareres efter en skade, der er omfattet af forsikringen.

Sådan køber du en bilforsikring

Du kan nemt købe en bilforsikring på alka.dk. Du starter med at se din pris og vælge den løsning, der passer bedst til dit behov. Du vælger også selv, hvornår forsikringen skal gælde fra. Hvis du skal skifte fra et andet forsikringsselskab, klarer vi papirarbejdet for dig.

Se din pris