Fornuftig, praktisk og kedelig

Er det her årets kedeligste julegave?

Muligvis. Men den er ligeså vigtig, som den er kedelig. Og hver femte unge mangler den. Se hvordan de unge reagerer, når de får en indboforsikring i julegave.

Se videoen her

gave

Sådan giver du gaven

Det er nemt, og du klarer det på et øjeblik

  • Print gavekort og gavebevis til forsikringen

  • Pak gaven ind og læg den under juletræet

  • Bestil efterfølgende forsikringen med gavekortet sammen med dit barn

    Bestil gaven på alka.dk/hentgave. Da den heldige modtager selv skal indtaste sine oplysninger (adresse og cpr. nr.) for at bestille forsikringen, skal I klare det praktiske sammen - og det er samtidig her, du betaler for gaven. Bestil senest 5. januar for at få gavekortet med.

Mange unge uden indboforsikring

Hver femte unge mellem 21 – 24 år har ikke en indbo- og ansvarsforsikring, selvom de er flyttet hjemmefra*. Det er et problem, fordi de økonomiske konsekvenser ved ikke at have en forsikring, kan risikere at blive uoverskueligt høje for et ungt menneske. Særligt ansvarsdelen er vigtig. Det er nemlig den der dækker, hvis man f.eks.  kører en anden person ned på cyklen eller måske skiløjpen. Det er nemlig her, man kan blive udsat for de højeste erstatningskrav. 

Samtidig ved vi godt, at forsikring måske ikke lige er det, man husker at tænke på, når man ikke er fyldt 25 år endnu. Derfor giver vi dig mulighed for at forære en indboforsikring i julegave. Og ja, vi ved godt det er en kedelig gave. Derfor følger der også et gavekort på 250 kr. med i gaven, hvis den glade modtager bestiller forsikringen på alka.dk inden 5. januar.

* Kilde: F&P, februar 2017