Udgivelser relateret til rejseforsikring

Gode råd før, under og efter din rejse

Læs om forebyggelse, skader, dækninger m.m.

Tilbage til oversigten

Alka rejseforsikring

 • Spørgsmål om rejseforsikring

  10 gode ferieråd

  Ferietid er lig med rejser, afslapning, sjov og ballade! Nogle tager afsted på lykke og fromme - andre vil gerne have ro i maven.
  Uanset hvad du foretrækker, har vi her samlet 10 gode råd til dig om dine forsikringsforhold på ferien. Læs mere her.

 • Få styr på din rejseforsikring inden ferien

  Er du og familien klædt på til ferien?

  Alkas Rejseforsikring er en årsrejseforsikring. Den dækker både dig og resten af din husstand på rejser i Danmark og i hele verden i op til 60 dage. Sidste år blev dækningerne på det gule sundhedskort ændret. Bl.a. dækker det ikke længere hjemrejse. Alka forbedrede i den forbindelse din private rejseforsikring. Læs mere her.

 • Spørgsmål om rejseforsikring

  Nyd ferien med en rejseforsikring!

  Alka Rejseforsikring er en årsrejseforsikring, der som standard også inkluderer afbestillingsforsikring. Den dækker dig og resten af din husstand på rejser i Danmark og i hele verden i op til 60 dage. Har du din indboforsikring hos os i forvejen, så køb din rejseforsikring via Mit Alka. Læs mere her.
 • Alka forsikring

  Find svar på de mest stillede spørgsmål om rejseforsikring

  Alka Rejseforsikring er en årsrejseforsikring, der som standard også inkluderer afbestillingsforsikring. Den dækker dig og resten af din husstand på rejser i Danmark og i hele verden i op til 60 dage. Læs mere her.


 • Hvis dit udstyr bliver stjålet

  Hvis der sker noget med dit skiudstyr

  Din indboforsikring dækker, hvis du får stjålet eller smadret dit skiudstyr. Din indboforsikring dækker også, hvis du har stillet ski eller snowboard i skistativet foran en restaurant i terrænet eller udenfor – lige meget, om du er ejer eller lejer. Læs mere her.

 • Hvis du eller din bagage bliver forsinket

  Din rejseforsikring dækker, hvis du misser dit fly på grund af f.eks. uheld på motorvejen, forsinket fly, bus eller tog. Din rejseforsikring dækker også, hvis din bagage bliver forsinket. Kører du selv, er det din kaskoforsikring, der dækker, hvis du kører galt eller får bilen stålet. Læs mere her.

 • Skiferie

  Sådan er du dækket på skiferien

  Uden en rejseforsikring kunne en hjemtransport fra en destination i Europa, nemt komme til at koste dig 80-100.000 kr. Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om. Læs mere her.

 • Alkas Rejseforsikring er en årsrejseforsikring. Den dækker både dig og resten af din husstand i Danmark og i hele verden.

  Fakta om rejseforsikring inden skiferien

  Er du en af de ca. 400.000 danskere, der tager på skiferie hvert år, er det vigtigt, at du passer på dig selv og er godt forsikret. Risikoen for at du kommer til skade, er nemlig fem gange højere på skibakken end på andre ferier. Hjemtransport, lægehjælp eller hospitalsbesøg kan let komme til at koste dig 80-100.000 kr. Læs mere her.

 • Rejseforsikring

  Hvor kommer flest til skade?

  At man kan komme slemt til skade på ski, er de fleste nok klar over. For når farten stiger på usikre ben kan alt fra hoved til fødder tage skade. Med en rejseforsikring fra Alka kan du koncentrere dig om at stå på ski, for vi dækker dig, hvis det går galt. Læs mere her.

 • Skiferie

  Skiferien er fem gange farligere end andre ferier

  En rejseforsikring er noget af det første, du skal pakke, når du fylder tasken og er på vej på skiferie. Risikoen for at du kommer til skade, er nemlig fem gange højere på skibakken end på andre ferier. Og uden en rejseforsikring kan hjemtransport fra en destination i Europa let komme til at koste dig 80-100.000 kr. Læs mere her.

 • De mest stillede spørgsmål om rejseforsikring inden skiferien

  Er du en af de ca. 400.000 danskere, der tager på skiferie hver år er det vigtigt, at du passer på dig selv og er godt forsikret. Læs mere her.

 • Alka forsikring

  Find svar på de mest stillede spørgsmål om rejseforsikring

  Alka Rejseforsikring er en årsrejseforsikring, der som standard også inkluderer afbestillingsforsikring. Den dækker dig og resten af din husstand på rejser i Danmark og i hele verden i op til 60 dage. Læs mere her.