Bilforsikring

At vælge bilforsikring kan virke lige så svært som at vælge bil.

Med Alkas bilforsikring er du altid godt dækket. Du får nemlig en god og billig bilforsikring, som du selv kan tilpasse efter dine behov. Samtidig er Alkas bilforsikring kåret som 'Bedst i test' i Forbrugerrådets Magasin Tænk Penge - læs testen her

Når du skal købe forsikring til din bil, skal du altid købe en ansvarsforsikring. Til din ansvarsforsikring kan du tilkøbe en kaskoforsikring og andre tilvalgsdækninger. 

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikringen er lovpligtig. En ansvarsforsikring dækker de skader, din bil kan komme til at lave på andre og deres ting. Det kan eksempelvis være, hvis du ved et uheld kommer til at køre ind i en anden bil.

En ansvarsforsikring dækker ikke de skader, der eventuelt måtte komme på din egen bil eller føreren af bilen. 

Kaskoforsikring

Kaskoforsikringen er et tilvalg til ansvarsforsikringen. Med en kaskoforsikring får du dækket de skader, der kan ske på din egen bil. Det kan eksempelvis være parkeringsskader, færdselsuheld eller hærværk. Derudover dækker en kaskoforsikring også tyveri af din bil. 

Tilvalgsdækninger

I Alka tilbyder vi en række tilvalgsdækninger, så du kan få en bilforsikring der passer til dit behov.

Vi tilbyder Friskadedækning, som tilvalg til din kaskoforsikring og med denne dækning skal du ikke betale selvrisiko ved visse typer af skader. Læs mere om Friskadedækningen her.

Du kan også tilvælge vores Førerforsikring til din bilforsikring. Førerforsikring dækker føreren af din bil, hvis føreren kommer til skade ved et solouheld. Læs mere her

Med Alka Vejhjælp, som også er et tilvalg til din bilforsikring, får du vejhjælp 24 timer i døgnet. Læs mere om Alka Vejhjælp her

Fordele ved at købe din bilforsikring i Alka

Når du køber forsikring til din bil i Alka, vil du opleve en masse gode fordele. Du kan blandt andet få en lånebil i forbindelse med en skade og betale via MobilePay. Læs mere om alle fordelene her.

Bilforsikring Bedst i test - testvinder