Campingvognsforsikring

Beregn pris

Campingvognsforsikring, hos Alka dækker vi også dit fortelt, tilbehør og indbo.

Hos Alka tilbyder vi en Campingvognsforsikring, som passer til dine behov. Du vil derfor altid være dækket ind, hvis uheldet er ude og skaden sker.

Dækker campingvogn og tilbehør samt indbo

Forsikringen dækker blandt andet tyveri og skader på din campingvogn samt dit tilbehør, f.eks. fortelt, markiser og mover. Vores campingsvognsforsikring dækker også dit indbo i campingvognen.

Du kan chatte med os nederst på siden, hvis du vil vide, hvad en campingvognsforsikring koster og få et tilbud, eller du blot har spørgsmål til vores campingvognsforsikring.

5 gode grunde

 • Dækning

  Campingvognsforsikringen dækker

  • Skader på din campingvogn og tilbehør
  • Brand af din campingvogn og tilbehør
  • Tyveri af din campingvogn og tilbehør
  • Fast indbo i campingvognen (standard op til 30.000 kr.)

  Campingvognsforsikringen dækker ikke

  • Fabrikationsfejl
  • Slitage
  • Indbo du medbringer fra din helårsbolig
 • Spørgsmål og svar

   Skal jeg tegne ansvarsforsikring på min campingvogn?

   Nej, ansvarsskader i forbindelse med kørsel, er dækket af bilens trækkrog. Det er derfor vigtigt, at det fremgår af din forsikringspolice, at bilen har trækkrog, så du er dækket. Det er ikke noget, der koster ekstra. 

   Står der på policen for din bilforsikring, at du ikke har trækkrog, kan det skyldes, at bilen ikke er blevet synet med træk. For at få det med på din forsikringspolice, skal det også fremgå af din registreringsattest, at bilen har trækkrog.

   Hvor meget skal jeg dække mig for af indbo i min Campingvognforsikring?

   Du behøver kun dække dig ind for de ting, du permanent har i din campingvogn. Det vil f.eks. være tv, service og campingmøbler.

   Alt dit tøj, elektronik mv., som du tager med ind i dit hus/lejlighed, når du er færdig på ferien, er dækket af din almindelige indbo og skal ikke tages med, når du fastsætter summen på indbo i din campingvogn.

   Kan jeg tegne Campingvognforsikring uden selvrisiko?

   Ja, hos Alka vælger du selv, om du ønsker at være fritaget for selvrisiko, eller du alternativt ønsker en selvrisiko på enten 2.000 kr. eller 4.000 kr.

   Er jeg dækket, hvis jeg camperer om vinteren?

   Ja, hos Alka er du dækket hele året rundt.

   I perioden 1. november til og med 29. februar er dit fortelt dog kun dækket for ting som storm-, snetryk- og haglskade, hvis du har et entre-, vinter eller helårsfortelt. På andre typer fortelte er de skader ikke dækket i den periode.

   Hvordan får jeg månedlig betaling?

   Du kan vælge at betale dine forsikringer månedligt over Betalingsservice eller Mobilepay i stedet for en gang om året. På den måde kan du fordele udgifterne. 

   Læs mere om fordelene - og se hvordan du kan tilmelde dig månedlig betaling

 • Betingelser og faktaark



Beregn pris på Campingvognsforsikring

Vi arbejder på at give dig mulighed for at beregne pris på din Campingvognsforsikring online.

Imellem tiden kan du kontakte os på 70 12 14 16 eller du kan starte en chat med en af vores dygtige medarbejdere, som hurtigt kan give dig en pris.

Start en chat