Hos Alka belønner vi dig for at køre ordentligt

Alka Boksen

Alka Boksen belønner dig for at køre ordentligt

Alka Boksen giver dig 25 % rabat på din bilforsikring

En Alka Boks er en lille boks - på størrelse med en mobiltelefon - som vores montør installerer skjult i din bil. Alka Boksen er bl.a. udstyret med GPS, der kan måle bilens hastighed og lokation.

I tilfælde af tyveri af bilen vil Alka og vor alarmcentral Falck - efter en anmeldelse af tyveriet er sket - kunne foretage en sporing af bilen.

I tilfælde af et trafikuheld vil Alka modtage oplysninger fra Alka Boksen, bl.a. om stedet hvor uheldet er sket, bilens hastighed, acceleration og deceleration og med hvor stor kraft påkørslen er (G-påvirkning). 

Er der tale om et større uheld, vil Alkas alarmcentral - Falck - modtage oplysninger om, hvor uheldet er indtruffet og kontakte dig på det oplyste mobilnummer og rekvirere ambulancehjælp.  

Hvad kræver det at få en Alka Boks?

For at kunne bestille en Alka Boks kræver det, at man har en bilforsikring hos Alka. Det koster kun 1.000 kr. at få Alka Boksen installeret, og den investering er hurtigt tjent ind. 

Skulle du gå hen og blive skyld i et uheld, og Alka Boksen viser, at du kørte for stærkt, så stiger din selvrisiko. De første 5 km/t påvirker ikke din selvrisiko. Derefter koster det 1.000 kr. pr. km/t, du har overskredet fartgrænsen. 

Bestil en Alka Boks

Har du allerede en bilforsikring hos Alka i dag, kan du ringe til os på 70 12 14 16.

Er du ny kunde, kan du her beregne prisen på din Bilforsikring.

Beregn prisen på din Bilforsikring

Du kan tilvælge Alka Boksen, når du beregner prisen på din Bilforsikring.

Beregn din pris